Over ons – Huisartsenpraktijk Boom en Driece – Ooltgensplaat
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Boom en Driece
Langeweg 27 3257 KC
Ooltgensplaat

Over ons

Algemene informatie

Dagelijks wordt er in onze huisartsenpraktijk met apotheek gewerkt met als doel om voor u kwalitatief goede en makkelijk toegankelijke zorg te verlenen.

Wij bieden huisartsenzorg in al zijn facetten van dagelijkse problemen, chronische (wederkerende) problemen tot begeleiding bij ernstige problemen op het medische, psychische of sociale vlak.

Dit doen wij met een vast team van huisartsen, doktersassistentes, apothekersassistenten en praktijkondersteuners en aanvullend personeel zoals de diabetesverpleegkundige en een psycholoog.

Ook worden in onze praktijk artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Driece en Dokter Boom zijn beiden huisartsopleiders.

Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding blijft gedurende een jaar in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Ten behoeve van deze opleiding worden soms video-opnames gemaakt. Dat gebeurt alleen als u vooraf toestemming geeft. De opnames worden alleen binnen de opleiding besproken en daarna gewist.

Alvast dank voor uw medewerking.