Afhaalautomaat medicijnen – Huisartsenpraktijk Boom en Driece – Ooltgensplaat
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Boom en Driece
Langeweg 27 3257 KC
Ooltgensplaat

Terug naar overzicht

Afhaalautomaat medicijnen

Uw medicijnen voortaan ophalen op een tijdstip dat u goed uitkomt en zonder in de rij te staan?

Maak dan gebruik voor onze afhaalautomaat!

Vul hiervoor uw gegevens in op een briefje aan de balie. Vraag hier even om of pak er één van de tafel in de wachtkamer. Lever dit briefje in bij de apotheek.

Let op de volgende zaken:

  • De afhaalautomaat staat van maandag t/m zaterdag (24/6) klaar voor het afhalen van uw medicijnen. Op zondag kunt u geen medicijnen ophalen.
  • Vanaf het moment dat u een sms of e-mail krijgt dat uw medicijnen klaar liggen, heeft u 72 uur de tijd om uw medicijnen op te halen. Let op de uitzondering van de zondag.
  • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden of glazen flesjes, kunnen niet in de afhaalautomaat. Deze haalt u aan de balie op, zoals u gewend bent.
  • Als er een rekening bij uw medicijnen zit, kunt u deze per pin betalen bij de afhaalautomaat. Er is alleen een mogelijkheid voor (contactloos) pinnen, u kunt niet contant betalen.
  • Het kan zijn dat u een ander merk medicijnen krijgt, vanwege het beleid van uw zorgverzekeraar.
  • Ook kan het voorkomen dat u medicijnen mist. Dit kan te maken hebben met de levertijd. Uw medicijnen zijn dan in nazending. Mocht uw voorraad bijna op zijn en u heeft nog voor 5 dagen thuis liggen, kom dan even langs of bel ons.
Publicatiedatum: 12-07-2023